Nekateri kljub vremenu skiro ne pustijo doma

Nekaj kar me vedno znova presneti je to, kako se lahko nekateri brez težav uporabljajo skiro, ko je zunaj dež ali pa celo sneg. Seveda ne, takrat ko so pločniki zasneženi, ampak vseeno. Mene b bilo vseeno tako strah, da se niti slučajno ne bi spravila na to, da se odpeljem kamorkoli. Še vedno se mi zdi najbolj varno, da takrat hodim ali pa sem na avtobusu. 

Nekateri kljub vremenu skiro ne pustijo doma

Nikoli nisem še videla koga, ki bi padel iz skiroja, kar je dobro, ampak vseeno pa mislim, da se je komu že pripetilo kaj takega. No meni se vsekakor ne bo, ker se ne mislim spuščati v takšne podvige. Takšno prevozno sredstvo je zame za toplo sončno vreme in nikakor za deževno in hladno vreme, še najmanj pa, ko sneži. Občudujem pa ljudi, ki so se določili, da bodo skiro uporabljali v vsakem vremenu, če se jim bo zazdelo. 

Ravno včeraj, ko je bil sneg še vedno na pločnikih, sem videla enega pogumneža, ki se je vozil s skirojem in prav nič ga ni motilo, da je moral voziti slalom in sem ter tja tudi malce pešačiti. Ampak očitno res obožuje svoj skiro in se ni dal motiti v uživanju, kljub vremenu. Ne vem sicer, kakšen je bil užitek, ko mu pot pogosto ni dovoljevala, da bi se neprekinjeno vozil. Jaz bi vse skupaj poenostavila. Izbrala bi le hojo in to bi bilo to. Nekaj časa sem celo razmišljala, da bi si kupila skiro, ampak sem se odločila, da bo kar ostal v trgovini, ker je bil že skoraj oktober in sem vedela, da ga bom morda lahko uporabljala še kakšen mesec potem pa šele, ko bo pomlad.