Kako pomembno je skrbeti za živčevje

Ob prebranem članku sem se pošteno zamislil, kakšno življenje živim in kako skrbim za svoje živčevje, na katero do sedaj še pomislil nisem. Malo sem se zamislil, koliko čez dan presedim, koliko ur mirno spim, kako treniram svoje možgane, koliko telovadim in prišel do zaključka, da še čudno da sem tako zdrav kot sem, ker ne počnem prav ničesar zdravega, moje življenje je šlo v napačno smer in če hočem biti še naprej zdrav in skrbeti za živčevje, potem moram poskrbeti zase in spremeniti celotni stil življenja.

Prvo sem šel v lekarno po B kompleks, saj še sam ne vem, zakaj, a je dobro za živčevje, potem pa sem počasi začel telovaditi in vsak dan hoditi na sprehode saj eno uro, to je nekako po uri 10 000 korakov, tako je bilo svetovano. Še dobro, da sem se prebudil, si včasih rečem. Le kaj bi bilo z menoj, če bi tako nadaljeval. Gibanje telesa je zdravo in B kompleks mi odgovarja. Srečen sem, da sem se spremenil, naredil sem si načrt, da se bom v pol leta spremenil, da bom zdrav kot riba, da bom shujšal, da bo zdravo moje živčevje. Iz svoje prehrane sem izločil vse sladkarije, vse kar je vsebovalo sladkor in izdelke z veliko maščobe. Želim si se na BIO resonanco, da mi še tam povedo, kako in kaj. 

Še danes rad veliko prebiram o zdravju in kako deluje živčevje na naše telo, srečen sem, ker sem začel živeti drugače, to opazijo tudi drugi, ko me srečajo. Sedaj vem, kako moram živeti in kako napačno sem živel, enostavno ne vem, kako sem prišel tako daleč. Ja, pomanjkanje časa to naredi, sedaj pa imam spet več časa in moje zdravje je prvo, moje živčevje je prvo, ker se zavedam, da brez tega ne bom zdrav. Pod pod noge in gremo na dolgi sprehod z vmesno telovadbo.

Kvalitetne prehranske dodatke, ki pomagajo ohranjati zdravo živčevje, lahko naročite na spletni strani www.biostile.si.