Navdušenje nad nogometom

Pri nas doma se nikoli ni igralo nogometa in tako sva bila z možem prepričana, da tudi naši otroci ne bodo igrali nogometa. Lahko rečem, da je svetovni pokal v nogometu pri nas spremenil vse. Čeprav sva bila prepričana, da je to le trenutna želja, sva se oba zmotila. Ko je potekalo svetovno prvenstvo, sta naša dva sinova začela uživati v tekmah. Moram poveti najprej to, da sta bila oba dobra igralca košarke. Tako sta začela gledati nogometne tekme vse do konca in na koncu izrazila željo, da bi igrala nogomet.

Seveda sva z ženo mislila, da je to trenutna želja in je nisva upoštevala. Prišlo pa je do tega, da se je pri nas doma začel igrati nogomet. Tako sta hodila na treninge košarke in doma igrala nogomet kar eno leto. Po enem letu, pa sva oba vpisala v nogometni klub. Tako sedaj igrata nogomet že tri leta. 

Navdušenje nad nogometom

Nikoli jima ni bilo težko iti na trening, nikoli do sedaj nista rekla, da sta se nogometa naveličala, še danes sta dobra igralca. Tako v življenju pridejo stvri, ki jih najmanj pričakuješ. Z ženo še danes ne verjameva da oba sina igrata nogomet. To je za naju novo. Ampak glavno je to, da se otroci najdejo in uživajo v tem kar počnejo. Tako jih bova še naprej podpirala, čeprav je to za naju nov svet in popolno presenečenje. 

Navdušenje za nogomet pa je vedno večje. Sedaj vedno gledamo vse tekme, ki se predvajajo po televiziji. Prav lepo je videti sina, kako uživata in komentirata nogomet.