Soba za goste in vodna vzmetnica, na kateri sem se odlično naspala

Ne dolgo nazaj sem prenočila pri znancih, kjer je bila vodna vzmetnica na postelji v sobi za goste. Ko sem se ulegla na posteljo niti najmanj, nisem pričakovala česa takega in sem bila sprva popolnoma presenečena. Prva misel je bila, da v tem zagotovo ne bom mogla spati in sem že razmišljala, kaj naj naredim, da ne bom nevljudna ali karkoli podobnega. 

Najprej sem začela razmišljati, da bi vprašala, ali je kje v njihovi hiši, kakšna napihljiva vzmetnica na voljo, da bi lahko spala na njej, ampak, če je ne bi imeli, bi jim verjetno bilo precej neprijetno. Po tehtnem premisleku sem se odločila, da bom vseeno poskusila zaspati pa, če bom spala prav, če pa ne bom pa tudi prav. Odšla sem pod tuš, da se pripravim za spanje in potem odšla v sobo za goste. Ko sem se ulegla na posteljo, sem imela precej neprijeten občutek sprva in se nikakor nisem mogla namestiti, da bi mi bilo prijetno. Pa ne zato, ker bi bila vodna vzmetnica slaba, ampak zato, ker nisem še nikoli spala na njej in nisem bila navajena tega. 

Soba za goste in vodna vzmetnica, na kateri sem se odlično naspala

V nekem trenutku sem očitno vseeno zaspala in se zbudila popolnoma naspana ob osmih zjutraj. Ko sem se zbudila, mi prav nič ni bilo jasno, kaj se je zgodilo. Ne vem, kdaj sem nazadnje spala celo noč neprekinjeno. Tako sem bila prepričana, da bo to ena izmed najslabših noči v mojem življenju, da niti najmanj nisem pričakovala, da bom tako dobro spala. Poleg tega, da sem bila naspana, sem bila pa tudi izjemno vesela, da nisem potrebovala sredi noči iskati druge možnosti za spanje, ker vodna vzmetnica ne bi bila dobra zame. Ta del mislim, da je zelo razbremenjujoč, ker sem bila zelo hvaležna za to uslugo in res nisem želela zakomplicirati, ker mi vzmetnica ne bi nudila dobrega spanca.